Brynäs IF

714152 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1503223

Sv: Silly season 2012/2013
Linus Wickman: Av vad Sundlöv sagt i media så är det tydligt att vi har värvat klart. Om inte Andersén eller Granström drar. Och med reservation för målvaktssidan. Där ville han inte ta ställning innan Svedberg var definitivt klar för NHL. Men utgå från att dom vassaste värvningarna redan gjorts. Tre spelare på landslagsnivå. Det är väl bra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013

Jajjen: Nja, Sundlöv har lämnat ett antal dörrar öppna tycker jag. Nu stängdes iofs en av dem när Järnkrok stannar men oklarheter kring tre anfallsplatser finns fortfarande. Wänna, Granis och Elias Lindholm.
Sticker Wänna och Granis kommer det garanterat in ersättare för en eller bägge.
Sen väntar väl Rensfeldt på besked ifrån NHL också om han få spela i NHL eller ej. Beroende på svar från Wänna och Granis kan han vara en av ersättarna.

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013

Hur stor är chansen att Ekholm missar att ta en tröja hos Nashville? Är han beredd på att grisa i AHl den här gången ?

Jag tror faktiskt att Sundlöv är nöjd på målvaktsidan om Svedberg drar. Han kommer nog att starta med Honken och Dansk.

Men jag tycker att vi måste ersätta Granis om han drar, vi måste ha någon som kan kötta framför motståndarnas bur och ta två smällar för att dela ut en.

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013
Jajjen: Om båda lämnar kanske det blir två till, vem vet. Men tror Andersen lämnar. Då tror iaf jag att sundlöv väntar på att se på vilka som blir ratade i NHL.
Kommentera