Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1506973

Sv: Silly season 2012/2013

adrenalinerush:

Jag vet inte ens om han haft tillåtelse att hyra istid och träna själv på is?
Är det inte så att man som dopningsavstängd inte ens får träna på gym?

Reglerna för dopningsavstängningar är ju rätt hårda av en anledning.

Vi såg ju hur rostig Nihlstorp var mot oss efter att ha varit borta någon vecka. Hur rostig ska då inte Rahm vara. Sen är det inte någon storstjärna vi talar om. Han har en bra säsong bakom sig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Enaranger: Läste någonstanns att han har kört med Micke Andreasson sen i April.
Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013

Fakta 1: Han dopar sig medvetet, trots att han vet att det inte bara är han personligen som drabbas om han åker dit.

Fakta 2: När han vet att han kommer att åka dit tiger han i två månader som gör att hans lagkamrater och arbetsgivare (FBK) droppas i skiten.

Fakta 3: Efter två år är ett allsvenskt lag (Örebro) beredd att ge honom en chans att komma igen. Han skriver på för dem men när han får ett bättre bud vill han bryta kontraktet med Örebro trots att han inte sett till att få rätten att bryta kontraktet inskrivet i kontraktet.

Den röda tråden som jag ser det är att Robin Rahm verkar vara en kille som är beredd att ta stora risker för att nå framgång. Han verkar dock inte bry sig ett dugg om hur det drabbar hans omgivning.

Jag förstår att Örebro nu förhandlar med Brynäs, om jag vore i deras skor skulle jag inte vilja ha killen kvar i föreningen. Nu verkar det dessutom som om de kan tjäna en slant på det hela. Om det inte vore så att det är Brynäs som får punga ut med pengarna skulle jag gratulera dem.

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013

Enaranger: Tycker att Sundlöv eller kanske snarare Pecka letar efter onödiga utmaningar. Johan Mattsson hade varit perfekt enligt ett beprövad koncept med unga lovande spelare som Pecka kan ta under sina vingar. Tror vår målvaktstränare vill gå utanför sin comfort zon...
Låt vara att Rahm nu suttit av sitt straff men han borde vara alldeles för ringrostig för Elitserien.
Nej, det här ger dåliga vibbar.

Kommentera