Brynäs IF

713261 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1510961

Sv: Lockout 2012
Tväst: Ja det är ju ganska självklart att lag kommer dra mer folk just pga lockouten, men samma lag kommer ju knappast ha lika mycket folk när spelarna lämnar för nhl. Så att det skulle ge någon jättestor ekonomisk tillväxt under den lilla period tror jag inte på, speciellt inte när man då också måste betala högre och fler löner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Jag hoppas det blir en lockoutsäsong så vi får se världsspelare i Brynäs å i hela ES! Lindbäck å Bäckström har ju folk pratat om å däribland Sundlöv så det är väl ingen utopi men sen skulle jag vilja se Chara i Brynäs. Fan va fränt!

Nån som vet när ES-klubbarna ska ha sitt möte å klubba vad som kommer gälla i ES vid en eventuell lockout??! Obegränsat antal? Högst 3? Högst 2? Obegränsat med spelare som har 2-vägs kontrakt å inte vill lira i AHL utan hellre vill hem till Sverige?

Det bäste vore tror jag om det blev 3 spelare med envägskontrakt från NHL till ES plus obegränsat med 2-vägs kontraktare... Är ju fler lag än Brynäs som inför den kommande säsongen skickat över spelare på 2-vägs kontrakt så skulle inte BARA gynna Brynäs! Bäckström, Lindbäck, Chara, Silfver, Larsson, Ekholm, Markström... Ja varför inte?
Kommentera