Brynäs IF

713242 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1510968

Sv: Lockout 2012
Jag hoppas det blir en lockoutsäsong så vi får se världsspelare i Brynäs å i hela ES! Lindbäck å Bäckström har ju folk pratat om å däribland Sundlöv så det är väl ingen utopi men sen skulle jag vilja se Chara i Brynäs. Fan va fränt!

Nån som vet när ES-klubbarna ska ha sitt möte å klubba vad som kommer gälla i ES vid en eventuell lockout??! Obegränsat antal? Högst 3? Högst 2? Obegränsat med spelare som har 2-vägs kontrakt å inte vill lira i AHL utan hellre vill hem till Sverige?

Det bäste vore tror jag om det blev 3 spelare med envägskontrakt från NHL till ES plus obegränsat med 2-vägs kontraktare... Är ju fler lag än Brynäs som inför den kommande säsongen skickat över spelare på 2-vägs kontrakt så skulle inte BARA gynna Brynäs! Bäckström, Lindbäck, Chara, Silfver, Larsson, Ekholm, Markström... Ja varför inte?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Sen ska kontrakten som skrivs med NHL lirarna skrivas på ett år! Alla kontrakt som skrivs av alla lag i ES med lockoutspelarna ska gälla säsongen ut. NHL kan få en tidsfrist att dom kan bryta kontrakten från säg 1/12 eller nåt, men efter det datumet blire ES för alla som väljer att stanna!
Kommentera