Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1517559

Sv: AIK - Brynäs 19/9 2012

maddog1970: Jag har en känsla att Ollas förra året lämnar sin moderklubb där hans hjärta är för att ta steget till Elitserien, tjäna lite mera deg, ha chansen att vinna sm-guld och göra en lyckad säsong i Elitserien. Ollas gör en kanonsäsong och kämpar på i 55 matcher och vinner sm-guldet. Nu, när han har 1 år kvar på kontraktet, har gott med deg på kontot och har vunnit sm-guldet känns han väldigt mätt och jag tror hans tankar nu är på att hjälpa Leksand upp i Elitserien nästa år.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Brynäs 19/9 2012
Jag är lite förvånad över hur negativa alla är. Brynäs tar 2 poäng på bortaplan, trots att domarna bokstavligen blundar för allt som AIK gör. Det är okej. Det är främst på hemmaplan som man ska ta 3-poängarna.

Ollas var osynlig i många matcher förra säsongen också. Han gjorde egentligen "bara" ett okej jobb i många matcher, men briljerade vid enstaka tillfällen. Kan mycket väl bli likadant den här säsongen.

Enterfeldt har visserligen inte producerat framåt, men han har gjort ett gediget defensivt arbete, spelar fysiskt och ser inte direkt vilse ut i spelsystemet. Han är ju inte värvad som någon hysterisk poängspruta utan snarare som en rollspelare.

Dessutom spelar Brynäs med två backar som i stort sett saknar ES-rutin varav den ena knappt har spelat seniorhockey överhuvudtaget. Att vara obesegrade i fulltid efter tre omgångar är inte kattskit.

Jag skulle dock vilja se Lindholm i laget. Låt Lavander eller någon annan halvtrött spelare sitta på bänken och tagga till lite.
Kommentera