Brynäs IF

713783 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1517567

Sv: AIK - Brynäs 19/9 2012
Jag är lite förvånad över hur negativa alla är. Brynäs tar 2 poäng på bortaplan, trots att domarna bokstavligen blundar för allt som AIK gör. Det är okej. Det är främst på hemmaplan som man ska ta 3-poängarna.

Ollas var osynlig i många matcher förra säsongen också. Han gjorde egentligen "bara" ett okej jobb i många matcher, men briljerade vid enstaka tillfällen. Kan mycket väl bli likadant den här säsongen.

Enterfeldt har visserligen inte producerat framåt, men han har gjort ett gediget defensivt arbete, spelar fysiskt och ser inte direkt vilse ut i spelsystemet. Han är ju inte värvad som någon hysterisk poängspruta utan snarare som en rollspelare.

Dessutom spelar Brynäs med två backar som i stort sett saknar ES-rutin varav den ena knappt har spelat seniorhockey överhuvudtaget. Att vara obesegrade i fulltid efter tre omgångar är inte kattskit.

Jag skulle dock vilja se Lindholm i laget. Låt Lavander eller någon annan halvtrött spelare sitta på bänken och tagga till lite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Brynäs 19/9 2012

Instämmer i det du säger Peja.

Så hemskt har det inte sett ut,vi har ett gäng lirare som absolut kan mycket mer,men det e tidigt på säsongen.

Vi hade dessutom problem me gnaget förra säsongen,så att det skulle bli tight kan ju knappast vart en surprise.

Finns egentligen bara 2 orosmoln just nu, att vår leadingline börjar överarbeta och inte hittar liret...och skadorna såklart.

Kommentera

Sv: AIK - Brynäs 19/9 2012

Peja: Lite reflektioner,

Det behövs en bra back till oavsett om Persson och Jonsson återkommer. Berglind och Djoos är duktiga med puck men väger för lätt i fysiken.

Enterfeldt kedja var helt under isen, konstant tillbakapressade. Helt rätt, bänka Ollas och in med Lindholm eller Molin.

Honken var grym! Liksom Järnkrok, Nordan och Widing.

Sunken har nu en utmanare om skytteligatiteln, neck to neck med Widde ;-)

Det kändes som om Brynäs hade en växel till men inte förmådde/orkade/var tillräckligt motiverade för lägga i den.

Kommentera