Brynäs IF

714427 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1519344

Sv: Lockout 2012

Spinningswede: "Hur vi än vänder och vrider på problemet blir det ändå fel"

Ja, det finns väl egentligen inget rätt eller fel i den här soppan.
Jag försöker resonera utifrån ansvarigas perspektiv, de som har insikten och kunskapen och som försöker bedöma vad som för dagen anses vara bäst för Hockeyligan och ES-lagens gemensamma intressen.

Och då anser jag att ligans motiveringar känns vettiga.
Inga korttidskontrakt som ställer till det vad gäller planering, ekonomi och gruppdynamik.
Det positiva med att få se världsstjärnor där ingen vet hur länge dom stannar, överväger helt enkelt inte de mer långsiktiga nackdelarna som det kan innebära.
Ligan är ju egentligen inte emot lockoutare, man vill bara styra upp formerna för anställning så att det blir mer rättvist och lättarbetat.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012

Huge: Minnet är kort ibland, DIF bl.a. fick ju rejäla ekonomiska bekymmer pga dyra NHL spelare sist. Trots det är klåparen Challe ute och gnäller i pressen utan att ha minsta fog för vad han säger...
Boork är rätt ute i dagens expressen kring NHL proffsen.

Självklart vill alla brynäsare se Bäckis, Lindbäck m.fl. i Brynäströjan. Det vore fantastiskt, men frågan är bara i vilken form och till vilken kostnad?
Skall bli verkligt intressant vilket lag Modo ställer på isen på tisdag och om VF följer Modos exempel..
De två mest desperata lagen i Elitserien. Modo med ett svagt lag som inte går till slutspel utan förstärkning och VF som står inför ett ekonomiskt vågspel med en ekonomi på väg ner i källaren.

Kommentera

Sv: Lockout 2012
Huge: Så alla andra ligor har fel? Då väljer jag nog att gå på vad majoriteten av ligor tycker, (det vill säga alla utom HL). Där finns massa perspektiv och kunskap.
Kommentera