Brynäs IF

710593 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1526762

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12
Ni som gottar er åt bänkningen av LJ å verkar se det dom en större seger än segern i sig:

Pinsam supporterkultur!

Att inte fatta att man i lugn och ro ser det som en fördel att kunna spela in honom är en gåta. Killen har varit skadad och fått hela försäsongen grusad. Hur I HELVETE skall han kunna gå in å leverera på en gång?

Ren å skär mobbning från vissa dödgrävare här inne.

Gläds åt lagets framgångar istället...!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12
bradberry: Hade han tjänat samma som Djoos & Löf skulle folk låta han hålla div.2 klass.
Tycker DU att det är rimligt att våran sk 1a back är sämst?

Sedan att skylla hans spel på skador är löjligt. Det var vaden han skadade, INTE axlar, handlederna eller spelsinnet. Sen att dom inte beslutade under förra sessen att plocka av han och operera det som behövdes är en gåta.

Lasse platsar inte i Bif så enkelt är det.

En av Bif sämsta och dyraste värvningen genom tiderna. Hutten klass helt enkelt.
Kommentera

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12
bradberry: Jag tycker att det är märkligt att många här i princip enbart fokuserar på Lasse Jonsson efter en match som gjorde att Brynäs gick upp i serieledning anförda av den bästa Brynästalangen sedan Bäckis. Hela hockeysverige snackar om Elias Lindholms superdupermegasuccé men för många här är tydligen det viktigaste alltid att såga Jonsson. Mycket tråkigt och faktiskt ganska tragiskt men föga överraskande.

Allt gnäll om att Brynäs matchar Jonsson i form på helt fel sätt känns också konstigt när man bevisligen kan spela honom i form men ändå vinna matcherna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12
bradberry: Varför i helvete ska han få spela i gång sig i brynäs låna ut han till allsvenskan så han ska få spela upp sig! Nu är ju inte det fallet utan att han helt enkelt får spela att sedan supporters "SKYLLER" på skada är ju bara pinsamt ska vi ha samma tålamod med laurizen,Persson och Nordqvist får dom vara dåliga i 1,5 år nu för de har JU VARIT SKADAD? hur i helvete resonerar man då! 
Kommentera