Brynäs IF

713727 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1526768

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12
bradberry: Jag tycker att det är märkligt att många här i princip enbart fokuserar på Lasse Jonsson efter en match som gjorde att Brynäs gick upp i serieledning anförda av den bästa Brynästalangen sedan Bäckis. Hela hockeysverige snackar om Elias Lindholms superdupermegasuccé men för många här är tydligen det viktigaste alltid att såga Jonsson. Mycket tråkigt och faktiskt ganska tragiskt men föga överraskande.

Allt gnäll om att Brynäs matchar Jonsson i form på helt fel sätt känns också konstigt när man bevisligen kan spela honom i form men ändå vinna matcherna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12

Jg säger bara ELIAS LINDHOLM vilken jävla spelare 17 år och dominerar!!!

Kommentera

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12

Peja:

Visst är det märkligt, glädjen över Lindholms framsteg borde få varje Brynäsare att sväva på moln.... åtminstone så länge vi leder ES, eller tills vi förlorat några matcher åtminstone.

De med s.k. vinnarskalle brukar ju säga att man aldrig får va nöjd, man måste ständigt förbättra för att inte stagnera o bli sämre..... men nog måste det väl finnas mentala vinster i att bekräfta för sig själv,för laget att det går ganska bra nu???

Att framgång föder framgång måste väl gälla fortfarande?

Påminner dessutom om att minst 55 ESomgångar plus cupspel, J-vm och andra landslagsuppdrag kommer  att ställa krav på en bred trupp, troligtvis får vi räkna med en o annan skada. Så därför skall vi ha lite tålamod med dom som inte presterar så bra just nu.... säsongen är lång.

Kommentera

Sv: Växjö Lakers-Brynäs IF den 13/10-12

Peja:

Stort pluss på det!

Kommentera