Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528010

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs

Barn förstår inte ironi förrän runt 12-års ålder och därför ska man försöka undvika att vara ironisk mot barn yngre än 12 år. Sen blir det givetvis ännu svårare att förstå ironi i text, ja ibland blir det till och med svårt trots att man lägger till en smiley. Det är lättare när man talar då det även går att läsa in kroppsspråk, minspel mm. Så jag ska tänka på att vara sparsam med mina ironiska inlägg, de kan ju vara svåra att tolka för vissa.

Hur började då allt detta? Ja, arnio skrev att ingen som själv är hockeytränare (ungefär så) får heller inte kritisera Tommy Jonsson. Även Huge är inne på denna linje - man får tycka - men veta bättre än Tommy Jonsson, nej det gör nog knappast ens Sandlin där uppe i hockeyhimlen. Jag har dock aldrig påstått att jag vet bättre än  Tommy Jonsson. Men jag måste ju få tycka i detta diskussionsforum. Annars kan vi verkligen snacka Nordkorea. 

Jajjen, kära du; Du jobbar inte inom något människovårdande yrke, ej heller inom socialt arbete märker jag. Läskunnig verkar du inte heller vara - eller du visar då att du åtminstone inte orkar läsa en tråd från där det aktuella ämmet startade. Synd, för dig. Jag är inte ute efter att klaga på Brynäs eller tycka illa om dem. (Läs om, läs rätt). Det handlar om att få tycka och att få tycka precis som jag vill, i detta diskussionsforum. Okej, Jonsson (Tommy) anser att Lavander ska spela, jag kanske tycker att Ollas ska vara på hans plats. Får jag inte tycka så? Självklart får jag det. Jag säger därmed inte att Jonsson har fel för det. 

Så, arnio, Huge, Jajjen - upp på banan nu va!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs

Anders Berg: "Jag är inte ute efter att klaga på Brynäs eller tycka illa om dem. (Läs om, läs rätt). Det handlar om att få tycka och att få tycka precis som jag vill, i detta diskussionsforum."

Jaha.
Är det nån som hindrat dig från att tycka eller i övrigt anser att det är fel att ha åsikter i ett diskussionsforum?

Kommentera

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs

Anders Berg: "Jag är inte ute efter att klaga på Brynäs "

Varför gör du det då, i stort sett varje gång du loggar in?

Den där meningen borde man också rama in och hänga upp tillsammans med Gurras berömda citat om det sämsta lag som Sundlöv nånsin ställt på isen....

"Jag har dock aldrig påstått att jag vet bättre än  Tommy Jonsson."

Nähä.
Märkligt.
Om du anser att Ollas ska spela och TJ anser att Lavander är ett bättre val, är inte det en antydan om att du vet bättre än TJ?
Eller hur menar du?

Kommentera

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Anders Berg: Halleluja Amen
Kommentera