Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528017

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs

Anders Berg: "Jag är inte ute efter att klaga på Brynäs "

Varför gör du det då, i stort sett varje gång du loggar in?

Den där meningen borde man också rama in och hänga upp tillsammans med Gurras berömda citat om det sämsta lag som Sundlöv nånsin ställt på isen....

"Jag har dock aldrig påstått att jag vet bättre än  Tommy Jonsson."

Nähä.
Märkligt.
Om du anser att Ollas ska spela och TJ anser att Lavander är ett bättre val, är inte det en antydan om att du vet bättre än TJ?
Eller hur menar du?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs

Huge: Jag börjar bli lite ställd, måste jag säga. Jag vet inte om det är jag som är dålig på att uttrycka mig i skrift eller om det är du, och vissa andra, som inte förstår vad jag skriver?

Jag kan väl föredra en spelare före en annan utan att anse att jag vet bättre än Tommy Jonsson? Jag kan väl "gilla" Ollas mer än Lavander, anse att han är en bättre spelare etc. Det handlar ju fortfarande inte om att jag anser mig veta bättre än någon annan. I ett diskussionsforum kan man diskutera och tycka på olika sätt och vis - en del kör "The Northkorean style" och tycker att ledaren har alltid rätt och får aldrig ifrågasättas. Inga problem för mig. En del andra väljer att ha en egen åsikt - MEN - de säger aldrig att de vet bättre.

Sen att "jag inte är ute efter att klaga på Brynäs", det skrev jag till Jajjen som inte är direkt läskunnig.

Jag kanske tycker att Mikael Wiklander var en bättre back än Andreas Custemo. Ketola bättre än Malmström. Lundström bättre än Thuresson. Jag FÅR tycka så - å det är det som är så underbart i en demokrati! Jag får till och med tycka att jag vet bättre än Tommy Jonsson - men det tycker jag inte - åtminstone inte gällande ishockey!

Kommentera

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Huge:
"Okej, Jonsson (Tommy) anser att Lavander ska spela, jag kanske tycker att Ollas ska vara på hans plats. Får jag inte tycka så? Självklart får jag det. Jag säger därmed inte att Jonsson har fel för det. "

-VAR i detta läser du att AndersBerg säger att han vet bättre än Tommy??


JAG anser att det är bättre för småföretagare att sänka arbetsgivaravgiften istället för att sänka bolagsskatten som vi kommer göra vid årsskiftet.

Sa jag precis att jag vet bättre än AndersBorg?
Kommentera

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Huge: Man måste väll för fan få ha åsikter så som du har på varje skribent här inne!
Kommentera