Brynäs IF

713966 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528047

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Anders Berg: Inte riktigt. Dom har iaf bättre förutsättningar för att kunna göra ett jobb som blir så bra som möjligt, jämfört med om jobbet skulle skötas av dig eller mig, skulle jag tro.
Inte svårare än att TJ förmodligen skulle göra ett sämre jobb som busschaffis i Sthlmstrafiken, än vad jag gör...   :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Huge: Fram till förra november gnällde vi timråsupporters som fan på såväl vår tränare som sportchef. Dom ansågs usla, dom hade värvat fel, tränat fel, coachat fel. Enligt ditt synsätt antar jag att vi inte hade någon som helst legitimitet för det gnället?
Under novemberuppehållet sparkades såväl sportchef som tränare. Spelartruppen modifierades och spelarna sa öppet att det varit ett jävla lallande från tränarhåll. Enligt ditt synsätt blir vårt gnäll i o m den händelseutvecklingen...legitimt? Eller var det fortfarande olegitimt trots att det råkade bli rätt?
Kommentera

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs

Huge:Vitsen med ett forum är väl ändå att diskutera? I detta fall hockey i allmänhet och Brynäs IF I synnerhet.

Det skulle bli aningen enformigt om man inte fick framföra synpunkter på laguttagningar, komponerande av femmor mm utan istället alltid hänvisa till att TJ vet bäst!?

Kommentera

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Huge: Om TJ åker buss med dig, så är det hans fulla rätt att tycka att du kör fel, för sakta, för fort, sover vid ratten etc. Vill han kan han även öppna en sajt som heter bussnack t.ex. där han och övriga resenärer kan diskutera hur ni tar fel betalt, kör fel rutter och kör över fotgängare typ. Kallas demokrati och åsiktsfrihet!
Kommentera