Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1528052

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Huge: Fram till förra november gnällde vi timråsupporters som fan på såväl vår tränare som sportchef. Dom ansågs usla, dom hade värvat fel, tränat fel, coachat fel. Enligt ditt synsätt antar jag att vi inte hade någon som helst legitimitet för det gnället?
Under novemberuppehållet sparkades såväl sportchef som tränare. Spelartruppen modifierades och spelarna sa öppet att det varit ett jävla lallande från tränarhåll. Enligt ditt synsätt blir vårt gnäll i o m den händelseutvecklingen...legitimt? Eller var det fortfarande olegitimt trots att det råkade bli rätt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Bragd-Birger: Det är väl självklart att verkligheten påverkar hur vettig kritiken är. För 5 år sen var det helrätt att klaga på det mesta runt Brynäs. Men idag? Svenska mästare, serieledare så sent som igår, slutspel i European Trophy, ekonomisk vinst 4 år i rad, senast med 14 miljoner, ungdomsverksamheten osv, osv.

Ni i Timrå är inte riktigt jämförbara.
Kommentera

Sv: European Trophy 15/10 Tappa - Brynäs
Bragd-Birger: I vissa fall är det självklart så att kritiken från lekmän kan vara legitim, men då beror det nog mest på ren slump skulle jag tro.
Jag menar, sitter man och gnäller i 4 år över hur usla allt och alla är, klart att man sannolikt får rätt nån gång, typ.
Vi har ju haft samma scenario härinne: ett gäng gnällkärringar har gnällt i flera år, enda skillnaden är väl att dom fortfarande gnäller trots att vi nu är Svenska Mästare och leder svensk hockey.
Att dessutom ta spelarnas åsikt som nån sorts bevis i ert fall, är också nåt man bör akta sig för. Ofta handlar det om missnöjda spelare som av en eller annan anledning har en personlig anledning till att vädra sitt missnöje över ett beslut som varit ämnat att gagna hela gruppen.
Säger inte att det var så i ert fall, pekar bara på att det säkert är mer vanligt än att en tränare skulle vara så usel att ALLA spelare i truppen vill se honom sparkad.
Kommentera