Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1532385

Sv: Silly season 2012/2013
Peja: Ja, Grossmann skulle man inte tacka nej till i det här läget.
Med tanke på överenskommelsen om att man får ersätta nyckelspelare och vi har 3 ordinarie backar skadade, så kan Sundlöv med gott samvete agera med det avtalet i ryggen, utan att behöva känna sig som nån svikare.
Han är väl ändå redan nu betraktad som en sån i mångas ögon, skulle jag tro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013

Huge:Hmmm, du svänger i din övertygelse.

Det var TVÅ lag som röstade ENOT förslaget. DESSA två lag har förstärkt sina respektive lag med LO spelare. Man har alltså inte agerat EMOT hur man röstat.

Gör Brynäs detsamma så går man emot hur man röstat. Förslaget var att INTE ta in LO spelare på korttidskontrakt Man bromsade unga talangers utveckling.

NU käre huge har Brynäs chansen att låta en tlang testa sina vingar. Han fick ett par minuter igår. Skall Brynäs ta in en LO spelare istället?

Dubbelmoral!

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013

Ja, jag hoppas verkligen att dom plockar in en sån som Grossman. Det vore mumma det, HL kan skita sig i näven tycker jag med deras skitnödiga "tysta överenskommelse". INGEN kommer tacka oss om vi skulle missta slutspelsplatsen eller, Gud förbjude, om vi skulle ramla ner i KS bara för att Brynäs inte vågar ta steget och bryta den där löjliga överenskommelsen...

Kommentera