Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1532390

Sv: Silly season 2012/2013

Huge:Hmmm, du svänger i din övertygelse.

Det var TVÅ lag som röstade ENOT förslaget. DESSA två lag har förstärkt sina respektive lag med LO spelare. Man har alltså inte agerat EMOT hur man röstat.

Gör Brynäs detsamma så går man emot hur man röstat. Förslaget var att INTE ta in LO spelare på korttidskontrakt Man bromsade unga talangers utveckling.

NU käre huge har Brynäs chansen att låta en tlang testa sina vingar. Han fick ett par minuter igår. Skall Brynäs ta in en LO spelare istället?

Dubbelmoral!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Slajsarn: Det är inte jag som svängt, det är du som har blandat ihop saker och ting.
Röstningen gällde överenskommelsen om att inte ta in lockoutare på korttidskontrakt.
Jag anser att vi nu har så pass många backar borta på obestämd tid att avtalet om att ersätta skadade nyckelspelare ska gälla, utan att Brynäs ska behöva ha dåligt samvete.

Talangbiten har öht inget med detta att göra, det argumentet gäller ju under förutsättning att resp lag inte har några skador.
Att då plocka in lockoutare i onödan sas, bara för att dom finns tillgängliga, riskerar både ett värvningsrace och att egna talanger får stå tillbaka.

Så ditt dubbelmoralsnack har ingen som helst bäring i det här fallet.
Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013

Slajsarn: På din sista fråga säger jag ett riktigt jävla solklart JA! Tacka fan för att man ska plocka in en sån som Grossman eller Edler eller istort sett vilket lockoutare som helst före en Adam Bergqvist, Christian Djoos, Victor Berglind eller Simon Löf. Vilken dag i veckan som helst! Den ende av de yngre backarna som klivit fram varje år är ju Bertilsson! Löf var ju duglig i slutet av serien ifjol och i slutspelet, men har iår klivit tillbaka. Och den utvecklingskurvan får inte finnas i ett ES-lag idag. Om vi tar Löf som ett exempel vidare så kan det vara så att ifjol hade han en roll som sjätte, sjunde back bakom flyktade Andersén och Ekholm. Det passar honom säkert bättre än att vara en tänkt producerande back med krav. Plockas två LO-backar in så kanske Löf kan slappna av lite å spela bättre tack vare det! Allt behöver inte vara av ondo!

Djoos är 18 och Berglind 20... Båda mår bäst av att spela endra i J20 eller i ett Allsvenskt lag!

Kommentera