Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535459

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Gurra88:

1) Brynäs vann inte guld bara tack vare Gunnar Persson, men vilka meriter tänker du egentligen dig att en backcoach i Elitserien kan ha om inte SM-guld räknas?

2) Vilka backcoacher i Elitserien anser du är bättre än Gunnar? Du måste ju kunna räkna upp flertalet om du inte anser att Gunnar är en av de bästa.

3) Jag hävdar fortfarande att Fasth inte var den enda anledningen till att AIK kom till semifinal. Det vore att förnekla sanningen alldeles för mycket.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Peja: jag har inte sagt att han är sämst, bara att han är en medelmåtta och totalt onödig.. Man minns knappast honom för guldet utan enbart för alla fiaskon. Som sedan fortsatt i Rögle och Linköping..det var du som sa att han var en av de bästa, vilket jag ifrågasatte då dyningen har särskilt mycket att backa upp det med.

Sen att du försöker lyfta fram försvaret som en stor orsak till framgången i AIK är ju rent skitsnack. Som slajsarn sa, när Fasth var borta, hur gick det då?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12

Rätt intressant att man helt plötsligt ger GP en massa cred för hans arbete i AIK när INGEN reflekterade över detta när det pågick. Det är så jävla typiskt att rövslickarna med Huge i spetsen öser beröm öven allt och alla så fort de anställs av Brynäs.

Att man sedan i samma veva helt glömmer VEM om är den verkliga orsaken till AIK's framfart under 2 säsonger Nämligen ROGER MELIN.

Han är en mästare i att få ett på pappret sämre lag höja sig flera snäpp.

Vi såg det i Brynäs 1999...

Redigerad kommentar

Kommentera