Brynäs IF

713701 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1535493

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Peja: jag har inte sagt att han är sämst, bara att han är en medelmåtta och totalt onödig.. Man minns knappast honom för guldet utan enbart för alla fiaskon. Som sedan fortsatt i Rögle och Linköping..det var du som sa att han var en av de bästa, vilket jag ifrågasatte då dyningen har särskilt mycket att backa upp det med.

Sen att du försöker lyfta fram försvaret som en stor orsak till framgången i AIK är ju rent skitsnack. Som slajsarn sa, när Fasth var borta, hur gick det då?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Hockey 17/11-12
Gurra88: Jag vidhåller fortfarande att Gunnar är en bra assisterande tränare. Att han misslyckades som huvudtränare i både Rögle och Linköping får mig inte att tvivla på hans förmåga som assisterande tränare. I den rollen har hans lag varit framgångsrika. Det är irrelevant att han har misslyckats som huvudtränare. Det hade ju blivit galet på riktigt om Brynäs hade anställt någon som lyckats som huvudtränare (typ Roger Melin) som backcoach...

Jag har backat upp min uppfattning med flera argument. Bland annat att Gunnars lag har varit framgångsrika när han har varit assisterande. Men jag är villig att lyssna om du har någon annan måttstock än lagets prestationer. Det har du förmodligen inte. Du har heller inte nämnt en enda backcoach som du anser är bättre än Gunnar. Det borde ju rimligtvis finnas flera, om Gunnar inte är en av de bästa?

Flera backar höjde sig markant under Gunnars år i AIK och jag tycker inte att man kan klaga på hans arbete i Brynäs heller. Unga killar som Berglind och Djoos har aldrig varit bättre än vad de har varit den här säsongen. Problemet är att materialet är för dåligt. Om man ställer upp i SM i Friidrott räcker det liksom inte att man slår personbästa om det ligger på 15 sekunder på 100 meter...

Redigerad kommentar

Kommentera