Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545047

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

Tväst: "Om det vore så lätt så man bara behövde sätta sig i april- juni..... googla "hur försvara ett guld" lätta på börsen och sen är det klart."

Nu var det ju inte jag som sa att dom skulle försvara guldet, men med en sådan målsättning så får man väl för fan se till att det finns förutsättningar till att klara det. Förlorar man spelare som Silfverberg o Larsson så måste dom givetvis ersättas med något liknande, alltså spetskompetens, inte med brunkare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12
70 Rodrigues: Sundlöv borde ha lärt läxan från sin försäkringskassesäsong, och fattat att utan en BRA målvakt spelar man i KS. Nu är läget (och målvakterna) lite bättre än så, men hårfint. Resten av försvaret är däremot snäppet sämre, och det skulle klubben redan i ett tidigt läge sett till att råda bot emot. Här man som målsättning att försvara ett guld, får man fan se till att ge Tommy de rätta förutsättningarna.

För övrigt så bör Lauritzen skickas så långt jävla bort det bara går!
Kommentera

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

70 Rodrigues: Hur skulle ett lag med elitseriemässig ekonomi kunna ersätta två spelare med NHL-kvalitet?

Lätt att säga "dom borde ha..." bakom ett tangentbord, som hårdingarna härinne brukar skriva.

Kommentera

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

70 Rodrigues: Förra säsongen sa Tommy att Brynäs hade som målsättning att vinna SM. Hade vi på papperet förutsättningar till det? Näe, knappast. Men i slutspelet, Silfverberg i all ära, så anser jag att det var "brunkarna" som banade vägen. Brunkare brukar trivas i slutspelsmatcher, det behövs såklart spets oxå, och det anser jag Brynäs har i laget...

De jag saknar mest i laget är faktiskt inte Silfverberg, utan Larsson och Ekholm.

Kommentera