Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545005

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

70 Rodrigues:

Om det vore så lätt så man bara behövde sätta sig i april- juni..... googla "hur försvara ett guld" lätta på börsen och sen är det klart.

Jag skulle väl tro att de flesta egentligen var ganska överraskade i våras när det visade sig att Brynäs, som många trodde skulle få det väldigt svårt ändå lyckades knipa guldet.... det är ju det som är tjusningen med idrott, inte alltid de dyraste alternativen med mest muskler o pengar vinner.

Jag tycker att Sundlövs försök till balans mellan juniorer och värvningar ser ganska bra ut..... OK, lite för tunt o lätt på backsidan hela hösten, men jag hoppas o tror att man kan lyckas få ihop det.

Man spelar jämnt med ALLA lagen i serien..... tillfälligheter avgör ofta..... MEN..... om Bisset har nån son eller halvbror på gång..... öppna lädret ;-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

Tväst: "Om det vore så lätt så man bara behövde sätta sig i april- juni..... googla "hur försvara ett guld" lätta på börsen och sen är det klart."

Nu var det ju inte jag som sa att dom skulle försvara guldet, men med en sådan målsättning så får man väl för fan se till att det finns förutsättningar till att klara det. Förlorar man spelare som Silfverberg o Larsson så måste dom givetvis ersättas med något liknande, alltså spetskompetens, inte med brunkare.

Kommentera

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

Tväst:"Man spelar jämnt med ALLA lagen i serien..... tillfälligheter avgör ofta..... MEN..... om Bisset har nån son eller halvbror på gång..... öppna lädret ;-)"

Visst gör man det. Då kan du tänka det hur det hade sett ut med en NORMAL effektivitet. Då hade vi varit i ett mycket bättre läge rent tabellmässigt.

Kommentera