Brynäs IF

715115 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545096

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12
Huge: är det inte Sportchefens skyldighet att se till att sånt inte händer.Jag menar naturligtvis inte att ersätta Jakob, det går inte, de andra däremot går att ersätta, med andra än LJ som han inbillade sig skulle ersätta de flesta. Rahm var även han en råchansning som sprack, för vilken gång i ordningen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12
sylf: Om vi ser det ur en annan synvinkel. Klart det inte går att ersätta Silfver, Ekholm osv bara rätt upp och ned. För det krävs en pengabinge a´la Von Anka eller banklån a´la Leksands IF. Men ser man till truppen idag, Järnkrok har höjt sig (eller "sej) ett steg, likaså Gunderson. Sedan har vi stjärnskott i Lindholm och möjligtvis Molin samt Djoos. Sedan ser jag flera "wild cards" som det inte har släppt för än men vi vet har kapaciteten, många av dom brunkare som passar bäst i slutspelsmatcher. Icke att förglömma, nytillkomna som Harju och Enterfeldt, som håller klass och mer därtill. Harju förresten är en spelare jag gillar, både brunkare, finlirare och målskytt. Ska bli skoj att se han i slutspelet. Målvakterna... Var Svedberg/Honken så jäkla övertygande i grundspelet och tycker du verkligen Rahm är en råchansning som spruckit i den jämnförelsen?
Kommentera

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12
sylf: Då gillar du inte att Lauritzen tjänar mellan 100-200 tusen/månaden? Men Järnkrok tjänar under 100. Det är väl bra förhandlat av Sundlöv? Järnkrok borde tjäna som Davidsson, 300 tkr.
Kommentera