Brynäs IF

715073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545104

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12
sylf: Om vi ser det ur en annan synvinkel. Klart det inte går att ersätta Silfver, Ekholm osv bara rätt upp och ned. För det krävs en pengabinge a´la Von Anka eller banklån a´la Leksands IF. Men ser man till truppen idag, Järnkrok har höjt sig (eller "sej) ett steg, likaså Gunderson. Sedan har vi stjärnskott i Lindholm och möjligtvis Molin samt Djoos. Sedan ser jag flera "wild cards" som det inte har släppt för än men vi vet har kapaciteten, många av dom brunkare som passar bäst i slutspelsmatcher. Icke att förglömma, nytillkomna som Harju och Enterfeldt, som håller klass och mer därtill. Harju förresten är en spelare jag gillar, både brunkare, finlirare och målskytt. Ska bli skoj att se han i slutspelet. Målvakterna... Var Svedberg/Honken så jäkla övertygande i grundspelet och tycker du verkligen Rahm är en råchansning som spruckit i den jämnförelsen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

micke:Ok, De du kallar "wild cards" (vilka det nu är) kan möjigen vara Thure, Granis, Widing etc. Visst de har potencial och kan kanske visa det senare. Men vikten av att hamna topp-4, gärna topp-3, går inte att underskatta, och då gäller det att vara på tårna HELA säsongen, inte 1/5 del av den. Visst har vi stjärnskott, även om jag inte ser Djoos som en sån ännu, så räcker de inte. Lindholm är en oslipad diamant men knappast en sån som Sundlöv räknat in redan i år utan mer hade tur att han blommade ut. Gunde och Järnkrok höjt sig? Inte i mina ögon!

Det stora problemet är övertron på de mätta, feta, högavlönade snubbarna som Lauritzen, Nordan och Lavander, plus att han trodde att LJ skulle ersätta allt och alla!

Ja, jag tycker Rahm är en chansning som spruckit!

Kommentera