Brynäs IF

715074 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545110

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

micke:Ok, De du kallar "wild cards" (vilka det nu är) kan möjigen vara Thure, Granis, Widing etc. Visst de har potencial och kan kanske visa det senare. Men vikten av att hamna topp-4, gärna topp-3, går inte att underskatta, och då gäller det att vara på tårna HELA säsongen, inte 1/5 del av den. Visst har vi stjärnskott, även om jag inte ser Djoos som en sån ännu, så räcker de inte. Lindholm är en oslipad diamant men knappast en sån som Sundlöv räknat in redan i år utan mer hade tur att han blommade ut. Gunde och Järnkrok höjt sig? Inte i mina ögon!

Det stora problemet är övertron på de mätta, feta, högavlönade snubbarna som Lauritzen, Nordan och Lavander, plus att han trodde att LJ skulle ersätta allt och alla!

Ja, jag tycker Rahm är en chansning som spruckit!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

sylf: Wild cards; Tja vi kan lägga till Dennis Persson, Franson, Lavander och Nordan. Vikten av att hamna topp-4 är nada. Vi hamnade på 4:e plats förra säsongen och hade vi ngn nytta av det? Fick vi ngn hemmaplansfördel eller fick välja motståndare? När det gäller ungdomarna så tror jag faktiskt Sundlöv och co räknar in dom som en hörnsten i BIF. Till skillnad från andra elitlag så valde Brynäs en annorlunda väg när dom var i ekonomisk kris. De skar ned budgeten på A-laget (spelarlöner, kanslipersonal osv) men vägrade skära ned budgeten på ungdoms- och juniorsatsningen. Det har visat sig vara ett framgångsrikt och lönsamt beslut.

Rahm en chansning som har spruckit? Tja, jag håller med om att han är allt annat än stabil. Men jag vill inte avskriva honom totalt ännu. Kolla på staten hur många matcher BIF har vunnit med Honken i kassen och hur många med Rahm. Enligt din synpunkt och den statistiken har vi två målvakter som har spruckit. Och ändå är vi och slåss om en plats på den övre halvan av tabellen, tillika med en backbesättning som många här sågar vid fotknölarna. Så kollar man på tabellen idag och BIF´s placering plus insatser så måste man trots allt bli lite smått imponerad av att dom är där dom är trots kassa målvakter, undermålig defensiv och avsaknad av spetsspelare.

Kommentera