Brynäs IF

715106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545127

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

micke:"Kolla på staten hur många matcher BIF har vunnit med Honken i kassen och hur många med Rahm. Enligt din synpunkt och den statistiken har vi två målvakter som har spruckit."

Ta det ett steg till.

Mot VILKA har man förlorat och HUR. Var det på grund av dåligt målvaktsspel eller på grund av andra orsaker?

Hur har laget sett ut vid förlusten? Sdador eller annat som har påverkat...

För mig är det ganska solklart. Det är en händelsekedja..

Ostabila målvakter -> dålig defensiv -> forwards måste jobba mer i defensiven och hjälpa till -> Dålig effektivitet framåt

Sen har jag noterat att Brynäs tenderar att få ett långt lag.

Exempel: Brynäs vinner pucken i egen zon efter ett misslyckat nedlägg. Våra ytterforwards jobbar sig upp i banan samtidigt som backarna slår nåt pass för mycket i sidled. Detta leder till att centern som kommer hemåt blir lätt bortplockad samtidigt som det sätts press på den puckhållande backen. Som tvingas slå ett svårt pass till en nu stillastående forward eller en center som är halvöppen.

Spelvändning...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12
Slajsarn: och jag tycker som vanligt att Brynäs gör det bra och att domarna snott några poäng samt att formen inte är på topp ännu.
Kommentera

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

Slajsarn:Jag sa från början att Rahm är ostabil och jag anser inte att han har övertygat. Men, jag vill inte avskriva honom än och jag anser inte att han är en flopp. Jag vet inte vad ni hade för förväntningar när vi värvade en snubbe som varit avstängd från hockey i två år, att han skulle vara en Markström? Jag vet bara att BIF har tagit nästan hälften av sina poäng med han i kassen samt att han varva kanonmatcher med dito kalkon. Ungefär som Honken och Svedberg mao.

Håller annars med när det gäller ditt spelexempel, så har det sett ut i 10 år. Vad är lösningen? Dump´n chase? Vad jag saknar i BIF är ett par rejäla backar, Scerban, Tuulola snälla kom hem!

Kommentera