Brynäs IF

715109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545133

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

Slajsarn:Jag sa från början att Rahm är ostabil och jag anser inte att han har övertygat. Men, jag vill inte avskriva honom än och jag anser inte att han är en flopp. Jag vet inte vad ni hade för förväntningar när vi värvade en snubbe som varit avstängd från hockey i två år, att han skulle vara en Markström? Jag vet bara att BIF har tagit nästan hälften av sina poäng med han i kassen samt att han varva kanonmatcher med dito kalkon. Ungefär som Honken och Svedberg mao.

Håller annars med när det gäller ditt spelexempel, så har det sett ut i 10 år. Vad är lösningen? Dump´n chase? Vad jag saknar i BIF är ett par rejäla backar, Scerban, Tuulola snälla kom hem!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF den 28/12-12

micke:Jag har inga och har aldrig haft några förväntningar på Rahm som aldrig borde ha värvats.

Rahms "kanonmachter" är väldigt få. 

Klart att vi saknar backar som kan slå ett snabbt och välriktat förstapass. Backar som har lite mer fantasi än att hela tidn försöker rensa utmed sargen. ALLA vet om dt och jag vet inte nåt lag som har så många misslyckade rensningar från egen zon som Brynäs.

Långa anfall och ofta med utvisning eller mål i arslet som följd. I bästa fall blir det "endast" jävligt lnga byten som följd. Långa byten som gör att harmonin i bytena blir lidande.

Kommentera