Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1549266

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!
Är Sundlövs misstag att han hade en övertro på spelarna som var kvar efter guldet och därmed trodde att han kunde komma undan med bristen på kvalitativa värvningar? När det senare visar sig att fjolårets spelare överpresterade enormt blir det naturligtvis tydligt att Sundlöv gjort ett misstag , speciellt om målsättningen verkligen var att försvara guldet.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!
Lesky: Det måste vara svårt för en sportchef att kompensera för ett helt gäng spelare som överpresterat tidigare. Skulle ju kräva att han måste köpa på sej spelare i förebyggande syfte. Men det är klart, det är väl så HV gör. Men då snackar vi en helt annan ekonomisk division. Det är dit Brynäs måste.
Kommentera

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!
Lesky: Målsättningen efter ett guld ska givetvis vara att försvara det. Inga lag hade väl haft klara slutspel som målsättning efter ett guldår. Dock kan man ställa sig frågande till hur intresserade de är. Laget faller i bitar men ingen gör något åt det. Lite märkligt kan tyckas. Lite besviken att ingen blev petad förutom Lavander. Vem bryr sig om det? Peta Lauritz och eventuellt Widing för att visa att det är allvar.
Kommentera

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!
Lesky: Att ha en annan målsättning vore bara det en anledning till sparken
Kommentera