Brynäs IF

715243 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1554864

Sv: SILLY SEASON 13/14

sylf:

Det svåra är väl att bedöma vad som händer med en junior från den ena säsongen till den andra..... det finns ju spelare som blir "stora över en natt".... andra utvecklas långsammare och får ha några säsonger på sig.

Sen det faktum att Brynäs endast fått fram riktigt bra forwards o målisar, det är ju lite märkligt..... rent statistiskt bör det ju dyka upp några backar oxå kan man tycka.

Ett undantag är väl Djoos..... kommer nog bli väldigt bra tror jag, Bertil är ju oxå etablerad som jag ser det, synd att han skulle gå sönder i år när han skulle ta det stora steget.

Att hela tiden gardera sig med spetsspelare samtidigt som man fullt ut satsar på juniorerna tror jag blir för dyrt för en förening av Brynäs nuvarande storlek.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14

Tväst: Det är ju precis det Skellefteå gör! På sju år har dom gått från ett allsvenskt lag till att etablera sej som Sveriges plantskola nr 2 OCH samtidigt vara ett konsekvent SM-finallag med några av dom vassaste spetsspelarna Elitserien har. Och det med utgångspunkt i en liten håla uppe i Lapphelvetet. Brynäs förutsättningar borde vara överlägsna.

Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Tväst: Ja, Djoos är ett undantag, men har ju knappt kommit fram än. Bertilsson är ju från Värmland även om han har viss skolning.

Redigerad kommentar

Kommentera