Brynäs IF

713186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1556733

Sv: SILLY SEASON 13/14
Sheena Punkrocker: Enligt Håkan Andersson ska Järnkrok över först när han går in som en topp 6 forward. AHL var inte aktuellt för honom. Men jag tror tyvärr att det är att hoppas på lite väl mycket att Järnkrok skullle stanna ytterligare säsong. Men visst skulle det inte skada.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14

Inför nästa år nu så skulle jag VILJA/ÖNSKA/HOPPAS på:

Att man bryter med Rahm och värvar hem Jocke Eriksson från SAIK.
Målvakter: Eriksson-Holmqvist.

Berglind och Styrman har utgående kontrakt och dom bör inte få förlängt, LJ har ju också utgående kontrakt och han spelar nog inte nästa år heller e. Förläng med Bertilsson och bryt med Löf (alternativt låna ut till nån AS-klubb).
Sen vill jag se Niclas Arell från BIK Karlskoga och Thomas Pöck från AHL istället för Berglind å Styrman.
Backar: Arell-Bertilsson-Djoos-Gunde-Jacobsson-Persson-Pöck-Sunqen (A).

På forwardsplats har Hansen, Lavander och Lindgren utgående kontrakt som jag inte vill se förlängda. Molin kanske tar chansen i AHL/NHL, men i Brynäs ska han inte spela anser jag. Järnkrok? Blir det Detroit eller? Martin Johansson har också utgående kontrakt, ingen riktig åsikt om vad som ska göras i hans fall... Widings och Nordqvists kontrakt anser jag ska brytas... Nya framåt vill jag se; Jacob Blomqvist och Johan Ryno från Leksand, Brodin kan vi nog redan räkna in i nästa års trupp från Ässät och sen tror jag Jocke Rohdin är värd en chans i en fjärdelina å gnugga på där och som förstecenter vill jag återse Stephen Dixon...
Forwards: Blomqvist-Brodin-Dixon (C)-Enterfeldt-Granström (A)-Harju-Lauritzen-Lindholm-Ollas-Rohdin-Ryno-Thuresson.

9 nya spelare in och ut med: Rahm, Berglind, Lasse J, Löf, Styrman, Hansen, Johansson (!!??), Järnkrok (!!??), Lavander, Lindgren, Molin, Nordqvist & Widing.
Då har man en rejäl å bra stomme å kan låta Djoos växa in än mer (helt utan press) plus att Lindholm inte behöver känna den pressen att måsta prestera om både Dixon och Enterfeldt finns före honom i centerrangen! Och av juniorerna finns en hög att plocka upp vid skador på nån av dessa i utgångslaguppställningen!

Kommentera