Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1557119

Sv: SILLY SEASON 13/14

Inför nästa år nu så skulle jag VILJA/ÖNSKA/HOPPAS på:

Att man bryter med Rahm och värvar hem Jocke Eriksson från SAIK.
Målvakter: Eriksson-Holmqvist.

Berglind och Styrman har utgående kontrakt och dom bör inte få förlängt, LJ har ju också utgående kontrakt och han spelar nog inte nästa år heller e. Förläng med Bertilsson och bryt med Löf (alternativt låna ut till nån AS-klubb).
Sen vill jag se Niclas Arell från BIK Karlskoga och Thomas Pöck från AHL istället för Berglind å Styrman.
Backar: Arell-Bertilsson-Djoos-Gunde-Jacobsson-Persson-Pöck-Sunqen (A).

På forwardsplats har Hansen, Lavander och Lindgren utgående kontrakt som jag inte vill se förlängda. Molin kanske tar chansen i AHL/NHL, men i Brynäs ska han inte spela anser jag. Järnkrok? Blir det Detroit eller? Martin Johansson har också utgående kontrakt, ingen riktig åsikt om vad som ska göras i hans fall... Widings och Nordqvists kontrakt anser jag ska brytas... Nya framåt vill jag se; Jacob Blomqvist och Johan Ryno från Leksand, Brodin kan vi nog redan räkna in i nästa års trupp från Ässät och sen tror jag Jocke Rohdin är värd en chans i en fjärdelina å gnugga på där och som förstecenter vill jag återse Stephen Dixon...
Forwards: Blomqvist-Brodin-Dixon (C)-Enterfeldt-Granström (A)-Harju-Lauritzen-Lindholm-Ollas-Rohdin-Ryno-Thuresson.

9 nya spelare in och ut med: Rahm, Berglind, Lasse J, Löf, Styrman, Hansen, Johansson (!!??), Järnkrok (!!??), Lavander, Lindgren, Molin, Nordqvist & Widing.
Då har man en rejäl å bra stomme å kan låta Djoos växa in än mer (helt utan press) plus att Lindholm inte behöver känna den pressen att måsta prestera om både Dixon och Enterfeldt finns före honom i centerrangen! Och av juniorerna finns en hög att plocka upp vid skador på nån av dessa i utgångslaguppställningen!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14

Anders Blank:

Som leksing tycker jag INTE ni skall värva Ryno. Han gör kanske sin bästa säsong i Leksand men han har en förmåga att vara lat och oengagerad och han har ju fått gå från åtskilliga klubbar pga just det. Ni som behöver backar borde istället sikta in er på Kapstad om ni nu skall värva nån från Leksand. Går Leksand upp blir han kvar men misslyckas vi återigen lär ES klubbarna vara på honom. Han är enligt mig bra scoutad av Salo och jag var skeptisk när han värvades från den tyska andraligan men han tillsammans med Timander har varit kanske allsvenskans bästa.

Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Anders Blank: Helt orealistiskt att vi skulle byta Nordqvist, Widing och Rahms kontrakt. Dixon sitter på ett dyyyyrt KHL kontrakt, Ryno hahahan hålller inte i Elitserien och inte heller Jacob Blomqvist.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Anders Blank: joakim Eriksson har kontrakt med saik. Hoppas själv på Eriksson( trots att han troligtvis inte vill hem). Ryno och Blomqvist har floppar tidigare och tror inte riktigt det är värt att värva dom. Gärna några andra ist.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Anders Blank: du tar för givet att Lindholm stannar kvar om han blir draftad i 1a ?
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14

Anders Blank:

Intressant Viljahoppasönskalista....... har du räknat på vad de brutna kontrakten kommer att kosta?

Är väl en ganska stor sannolikhet att denna säsong inte blir lika lönsam som 11/12 blev, tyvärr.

Kommentera