Brynäs IF

714107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1559333

Sv: BRYNÄS IF SM-GULD 2012!

Arnio: När det kommer in nya spelare till en grupp så är det bara ett ytterst fåtal individer som går in och tar en ledande roll i den gruppen. Utan man infinner sig i ett kollektiv. Ert kollektiv och era ledare har just vunnit ett guld, och det är den kollektiva känslan som blir rådande. Inte för alla inte varje gång, men tillräckligt ofta för att man ska kunna prata om det i generella termer.

Sen kan man träna hur många jävla timmar man vill om inte motivationen och viljan att ta det där sista steget och ta ut de sista krafterna i varje övning så når man inte de resultat som man behöver för att kunna vara bäst i Sverige.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS IF SM-GULD 2012!
spud: Huvudet på spiken, du är rätt klok du (för att vara Modoit ;-) )
Varje säsong är en nystart och mentalt har de inte gjort den. Alltför mycket nonchalans i höst när spelet började hacka (och det gick för enkelt). När det sedan tog emot så gjorde man inte jobbet grundligt och där tycker jag att TJ har en skuld att bära. Han skulle tagit tag i problemen i tid och nu är det tyvärr för sent.
Garpen har rätt i sin analys, men att han missar att vi började med en för svag backbesättning och att skadorna bidragit till att fallet blivit så stort.
Kommentera