Brynäs IF

714632 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1591209

Sv: Modo - Brynäs 3/10

tjugo8: Scott och Sweatt har verligen sett bra ut. Hatten av för Sundlöv och resten av sportgruppen för en fantastisk scouting. Många transatlanter med fina poängsäsonger i AHL har floppat ordentligt, men Brynäs verkar ha funnit spelare som passar bäst på stor is och inte på liten is.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Brynäs 3/10
Zzz: tror nog TJ Hensick och andra floppande transatlanter har scoutats lika bra, bara det att det inte slått lika väl ut.

En kul sak med Scott är iallafall att man kan se hur hans spel passar bättre på stor rink. Han gör det bra när han får lite mer tid på sig. Sweatt är jag däremot fortfarande rätt tveksam till. Scott hade jag sett spela innan han kom till Brynäs så var på förhand inte lika ifrågasättande av den värvningen, under den tiden visste man inte heller vilken transatlant som skulle komma in sen. Sweatt gjorde det bra mot LHC men tycker han varit rätt ojämn annars.
Kommentera

Sv: Modo - Brynäs 3/10
Zzz: Ja se bara på TJ Hensik som många var så avundsjuka på härinne. Det var ju sådan spets som många ville ha. Sweatt och Scott var skitvärvningar till fuskbygget..
Kommentera

Sv: Modo - Brynäs 3/10

Zzz: Tänk så många det var som totaldissade Sundlöv när framförallt Sweatt men även Scott presenterades som nyförvärv.

Och nu verkar de flesta höja dem till skyarna :) 

Kommentera