Brynäs IF

715634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1592767

Sv: Örebro IK-Brynäs IF 10/10-13

Hur bra är Örebro? Jag är inte så jävla imponerad som många andra. Raggarhockey, hög press, spelar på entusiasm och en hel del chans. Det kommer INTE hålla i 55 omgångar.

Vi då? Vi kan väl i alla fall konstatera att vi är jävligt svårslagna över 60 minuter oavsett hur illa vi spelar. Det finns moral i det här laget och man viker inte ner sig. Vi tar poäng när vi är dåliga.

Lite trött på snacket om rättvisa...det handlar om att göra mål, oavsett matchbild. Synnerligen rättvist efter 60 minuter eftersom lagen gjorde två mål var. Målvakten ingår väl också i laget...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro IK-Brynäs IF 10/10-13
Zappaholic: Visst, Brynäs har på de två senaste matcherna fått med sig 4 pinnar, trots visset spel och lite flyt. Det är självklart bra. Tyvärr talar sannolikhetsläran emot en liknande poängskörd framöver om spelet fortsätter i samma stuk. Idag är det stor klasskillnad mellan lagen. Örebro har minst två ramträffar och utöver det mängder med skarpa målchanser. Brynäs skapar egentligen ingenting men får chansen att spela 5 mot 3, vilket resulterar i två mål. Maximal flyt! Nu krävs det en rejäl uppryckning, det är på tok för djupa dalar rent generellt och backspelet börjar alltmer likna fjolåret.
Kommentera

Sv: Örebro IK-Brynäs IF 10/10-13
Zappaholic: så märkligt att Örebro tar så mycket poäng, det ser ut som att de bara går på adrenalin och tokkör. De kämpar mer än motståndarna det kan man se och kanske förstå i serielunken men "storlagen" borde vara varnade. Helt klart så lurar de lag på lag i fällan.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Örebro IK-Brynäs IF 10/10-13

Zappaholic: Spelar vi så här dåligt på lördag lär det inte bli några poäng alls. Växjö har plockat mycket poäng de senaste matcherna. Det är klart att dom har haft svårt mot oss tidigare och bryter den trenden ganskalätt om vårt spel ser ut så här.

Men låt oss glädja oss idag för den kämpainsatsen som grabbarna visade upp.

Kommentera

Sv: Örebro IK-Brynäs IF 10/10-13

Zappaholic:"Lite trött på snacket om rättvisa...det handlar om att göra mål, oavsett matchbild. Synnerligen rättvist efter 60 minuter eftersom lagen gjorde två mål var. Målvakten ingår väl också i laget..."

Så rätt det där, laget är inte starkare än den svagaste lagdelen.

Kommentera