Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1627973

Sv: Matchtråd Frölunda-Brynäs SHL-PREMIÄR 14/15

EskilstunaLasse:

Mmm...möjligt

Att backarna "vinner mark" tror jag också e viktigt...dvs riskerar du bli utsatt för forechecking kan du inte stå still utan fötterna måste gå i syfte att vinna blå, röd, blå linje...

Då får du också närheten t forwards...o sedan skadar ju inte ett precist första pass heller...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Frölunda-Brynäs SHL-PREMIÄR 14/15

Brynäs (brist på) försvarsspel ser ut att bli jobbigt i år också. (Jaja, jag vet att det är tidigt.) Under Jonssons tre år som head coach har vi släppt in mest mål i ES/SHL. I och med matchen i går har vi släppt in 100 mål mer än Frölunda. På tre säsonger (och en match)! Tror fan att det är jobbigt i längden att hålla uppe målfabrikation på den nivån. I box play är hans skapelse i särklass sämst av de lag som spelat samtliga tre år sen han tog över (snitt på 79%, och då höjde ändå guldåret snittet rejält). Om inte tvillingarna och Olden kan bidra till att fylla åtminstone en del av Harjus och Thuressons skor blir det svårt att matcha antalet insläppta.

Offensivt har Jonsson gjort underverk. Få lag har spelat en lika underhållande hockey under de här åren. Men defensiven är knappast SHL-mässig. Har den här årgången råd med det?

tjugo8: Att Frölunda konsekvent brukar ha en lönebudget 30-40 procent högre än Brynäs spelar ingen roll när en eftertraktad spelare väljer lag? Paddan och feskekörka väger lika tungt?

Kommentera