Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1640351

Sv: Brynäs J20

Huge: Ja har man scoutar som missar en som Hägg i sitt närområde, då förstår jag att man sladdar i botten av J20 serierna.. 

Sen har ni 8 95or i er j20 trupp enligt EP, medan vi i MODO enbart har 5st. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20
spud: Hej igen! Ställde en fråga igår som jag inte fått svar på, trots ditt flitiga skrivande. När det gäller antalet 95:or i J20 så uppfattar jag inte riktigt vad som du anser är bättre än det andra. Personligen ser jag det som ett nederlag att ha få sistaårsjuniorer i truppen. Inte bra för hockeyn att man betraktas som föredetting redan då. Effekterna med underåriga trupper såg man exempel på i de senaste förlusterna i SM-semi och final för Modo, när det kommer till kritan har det varit "män" som slagit "junisar". Som det ser ut nu så tror jag också att Brynäs går samma öde till mötes.
Kommentera

Sv: Brynäs J20
spud: Brynäs missade ingen av bröderna Hägg. Det är dragkamper om de bästa spelarna som ska börja hockeygym. Oftast är det lättare att locka till sig A-lagsvärvningar än riktigt bra spelare till hockeygym pga konkurrensen. 
Kommentera

Sv: Brynäs J20
spud: Kom igen nu, då är klokare och mer kunnig än så.
Om Brynäs pga hård konkurrens från andra minst lika stora talanger som Hägg tvingats välja bort honom, så innebär väl inte det att man haft dåliga scouter som missat hans framfart och potential?
Finns ju massor av anledningar till varför en talang väljer Brynäs före Modo och vice versa när dom vill utvecklas vidare från sin moderförening.
Kommentera