Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1674651

Sv: Brynäs J20

Nitram: Man måste alltid ifrågasätta för att se om det kan göras bättre annars står man still (vilket Huge inte riktigt förstått...).
T.ex. Gästriklands klubbar låter killarna spela kvar i sina ungdomslag fram till TV-pucken för att sen låta det laget forma Brynäs U-16.
Det är iofs bra men man tar ingen hänsyn till kvaliteten på TV-puckslaget när det gäller att öppna upp för spelare externt ifrån.
Hög kvalitet på laget ger också bättre konkurrens på träning och bättre spelare.
Tittar du på de år som Brynäs J-18 och J-20 vunnit guld så hittar du också betydligt fler spelare som kommit en bit i sina karriärer.
De flesta experter som kan juniorhockey har tippat Brynäs J-20 högt (förutom i år) baserat på spelarmaterial. Så antingen har alla experter fel eller så är de onyanserade tyckare utan insikt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20
Huss: "T.ex. Gästriklands klubbar låter killarna spela kvar i sina ungdomslag fram till TV-pucken för att sen låta det laget forma Brynäs U-16.
Det är iofs bra men man tar ingen hänsyn till kvaliteten på TV-puckslaget när det gäller att öppna upp för spelare externt ifrån.
Hög kvalitet på laget ger också bättre konkurrens på träning och bättre spelare."

Kanske har missat nåt, men om man nu till TV-pucklaget väljer de bästa spelarna från distriktets klubblag och sen kallar det för Brynäs U16, så är väl det ett bra sätt att få så hög konkurrens som möjligt om platserna och på träning?
Eller vad menar du när du säger att man inte tar nån hänsyn till kvaliteten på TV-pucklaget?
Finns det nåt bättre sätt att måna om kvaliteten än att samla dom bästa spelarna i distriktets alla klubblag och sen låta dom konkurrera om platserna till TV-pucklaget/Brynäs U16?
Kommentera

Sv: Brynäs J20
Huss: Nu är det nog så att det är DU som inte riktigt förstått.
Jag ifrågasätter din kategoriska kritik av en tränare som haft ansvaret i 3 säsonger, vara 1 med som du själv säger "dåligt material".

Inte att man försöker se om saker och ting kan göras bättre för att man inte ska riskera att bli stillastående.
Ex att titta på tränarfrågan i J20, och se om laget går att utveckla ännu mer med hjälp av ex en ny tränare.

Sen återstår frågan som du tydligen undviker, när det gäller att bedöma hur en tränare eller laget lyckats: är J20 nån sorts självändamål där det gäller att sluta så högt som möjligti serien, eller är huvudsyftet att i en jämn ström få fram tillräckligt med bra juniorer som kan ta steget upp i A-laget?
Kommentera