Brynäs IF

713665 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1692815

Sv: SILLY SEASON 2015-2016. BZ:S DEBUT
Det här ryktet om en "kanon" låter ju spännande, men jag ställer mig tveksam till vad han egentligen vet om kommande värvningar. Jag menar, journalistsekretess inom hockey? Är det något som verkligen finns? Känns bara som han skulle säga vad det rör sig om om han visste. Eller har Bengtzén hört av sig och sagt att "snälla berätta inte för det är en hemlis"? Låter helt befängt i mina öron.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2015-2016. BZ:S DEBUT
Brynäsgubbe: "Jag menar, journalistsekretess inom hockey? Är det något som verkligen finns? Känns bara som han skulle säga vad det rör sig om om han visste. "

- Abris har Gävleanknytning. Har gott om kontakter inom Brynäs. Självklart är han mån om att bibehålla dessa kontakter/källor. Har han fått ett hett rykte serverat mot att han avvaktar med att släppa bomben har han ett val:

1. Hålla på informationen ett tag och vänta på klartecken att gå ut med infon. Ändå bli "först" och samtidigt bibehålla sina goda kontakter/källor inom Brynäs.

2. Bryta löfte gentemot sin uppgiftslämnare och gå ut med infon pronto. Bli först, sola lite i glans och samtidigt förbruka sitt förtroende hos ovan nämnda källor vilket innebär att han i framtiden inte kommer få veta ett knyst...

Enkelt val i min bok...
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2015-2016. BZ:S DEBUT
Brynäsgubbe: Förmodligen mailade "abris" Bengtzen om han hade någon back på kroken och då svarade Bz med "vi har en riktig kanon på gång." Har svårt att tro att Bz skrev vilken spelare det handlar om. Eller om det var via telefon.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2015-2016. BZ:S DEBUT
Brynäsgubbe: Kanske helt enkelt är någon från typ Litauen som heter "Kanon"...
Kommentera