Brynäs IF

709938 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1748009

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Chris11: Finns möjligheten att plocka in Ryan och Hjalmarsson (eller andra av samma kaliber) och placera i en förstakedja så skulle Brynäs trupp se riktigt bra ut. Dock har jag svårt att se att Granström och Jensen är värvade för 3:e kedjan. Jensen ska spela i en producerande enhet de jag sett av honom genom åren så skulle jag tro att han är tilltänkt som topp 6 alternativt läktaren. Han har sina styrkor i offensiven och brister lite i defensiven och det fysiska. I mina ögon ska en tredje kedja klara av att spela fysiskt och ha spelare i tredje som brister i det defensiva är ett risktagande som jag inte tror BZ gör. Granström har troligtvis blivit lovad en stor roll, där han inte är intresserad av att gå från Luleås första till Brynäs tredje, men plånboken är kanske så stor att Brynäs spelar med 9:e topp 6 spelare, och maler sönder sina motståndare offensivt...

Oavsett så ser det intressant ut, och det ska bli roligt och se vilka spelare som tillkommer innan truppen är spikad. Har BZ uttalat sig om vilka spelartyper som ska in i truppen? Vilka roller är kvar att fylla enligt klubben?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Mittnamn: Just nu är det tre forwards och två backar som ska in. Jag antar att det är tre spetsforwards som ska in. Sedan är det ju två toppbackar vi ska ha.
Det bästa vore ju om Salmela stannar, sedan går Andersén till KHL. Då får vi pengar för det + 270k/mån att lägga på andra spelare. Då kan man ju dela upp den summan såhär tex: 100k/mån läggs på en stabil back, sedan lägger man 170k+Ollas lön+Rödins lön+Scotts lön på tre forwards.

Rödin hade 280k/mån
Scott gissar jag på 180k/mån
Ollas gissar jag på 150k/mån
Sedan lägger man då på 170k på det där så blir det sammanlagt 780k att lägga på tre spelare.
Då kan alltså Bengtzén värva tre spelare för 260k/månad vardera.

Pengar finns! ;) Blir spännande att se vad som kan tas in!
Pusslar man med pengarna lite grann så kan det tex värvas två spelare för 300k/mån sedan en spelare för 180k/mån. Då blir det en jävla vass spets.
Typ Holloway, Ryan och en spelare från AHL för 180k/mån.
Kommentera