Brynäs IF

714117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1748018

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Chris11: Man kan teoritisera fram och tillbaka hur det kommer att gå. En sak är i alla fall statistiskt säker. Dagens stjärnor är inte morgondagens. Att tänka på i det långsiktiga perspektivet. Där måste föreningen ha en strategi och den skall man hålla sig till. Speliden ingår där. Det svåra är att överbrygga generationsskiften mm. Man måste ju hålla sig kvar.
Något fel på Brynäs fastställda spelide ser jag ingen anledning att överge. Vi var det spelförande laget och borde fått poäng sade Bulan efter de flesta matcherna. Till och med mot topplagen.Skapade mest. Alltså var det inget fel på speliden. D
et som brast var detaljer. Ibland säger tränarna i periodpaus att nån detalj skall rättas till till nästa period. Då kan man tycka att på en hel säsong skall man kunna träna in att sikta på ribban, inte ner mot benskydden. Där var Brynäs svaghet. Alltså detaljer, inte spelet. Om vi fått en utdelning som Bulan tyckte så hade vi nog haft en 10 - 15 poäng mer.
Bara att hoppas att värvningarna har i ryggmärgen att avsluten sitter högt. Det skall ingå i utbildningen.
Brunkarmålen, styrningar, skymningar, returer mm är förvisso viktiga. Men dom mer upplagda lägena, frilägen, powerplay mm står ändå för merparten av målen. Dom måste sitta i större utsträckning. Det duger inte att match efter match få se motståndarens målvakt utsedd till fantom. Det är avsluten det handlar om.
Kommentera