Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1748330

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: ""Experten" resonerar alltså som en 5-åring som är otålig för att pappa ännu inte handlat nåt lördagsgodis fastän det redan är onsdag."

Jag tycker inte att en hobbyskribent ska försöka att analysera och kritisera vad en kunnig fackman skriver i tidningen. Här har vi en kunnig, initierad proffsskribent som skriver en artikel och då tror inte jag att någon busschaffis har bättre koll på läget än honom.

Vem tror du bäst kan bedöma läget i Brynäs; en yrkesman eller en lekman på HS?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling: Va löjligt, spelar väl ingen roll om han är yrkesman eller lekman i detta fall, lika dumt blir ju uttalandet oavsett, det är fortfarande 5 månader till SHL börjar....Då kan man ju tycka att det är ännu fjantigare att en så kallad expert utrycker sej på ett sådant sätt.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Vad händer om vi landar tre grymma spelare nästa vecka/i maj/i sommar? Är det ändå för sent då? Vad är det som säger att alla tyngre värvningar måste göras innan vecka 18? Förstår inte resonemanget här alltså.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling:
En journalist på en lokaltidning är knappast mer expert än någon annan som med hjärta och själ följer hockey. Eller skojar du med mig? Låter nästan så.
Kommentera