Brynäs IF

713795 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1748355

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling: Va löjligt, spelar väl ingen roll om han är yrkesman eller lekman i detta fall, lika dumt blir ju uttalandet oavsett, det är fortfarande 5 månader till SHL börjar....Då kan man ju tycka att det är ännu fjantigare att en så kallad expert utrycker sej på ett sådant sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Andreas Galle: "Va löjligt, spelar väl ingen roll om han är yrkesman eller lekman i detta fall, lika dumt blir ju uttalandet oavsett, det är fortfarande 5 månader till SHL börjar.."

Man ska nog inte begära att nån som mylingen ska fatta vad jag kritiserar Sandström för. Det komiska var ju att rubriken karaktäriserar honom som "expert", i min bok är man ingen expert om man låter som alla otåliga femåringar härinne som inte fattar att BZ förmodligen kommer att presentera ersättarna för Rödin och Scott så fort han hittar några.
I övrigt var det inget fel på Sandströms resonemang kring laget, synd att otålighetssvamlet drar ner betyget på hans artikel... :-)
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Andreas Galle: Och vem är du att döma att uttalandet är "löjligt"?
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Andreas Galle: Enligt en viss skribent härinne, vi kan kalla honom Huge, har ju vi läktarcoacher inget att komma med jämfört med kunniga yrkesmän. Det kan appliceras på både anställda hos Brynäs som journalister.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Andreas Galle: Jo, men hade han publicerat samma artikel 5 timmar innan seriepremiären hade han ändå blivit avfärdad som okunnig, otålig, murvel osv. Artikeln är ju negativt vinklad mot Brynäs, alltså måste den vara felaktig...
Kommentera