Brynäs IF

715473 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1748472

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Andreas Galle: "Va löjligt, spelar väl ingen roll om han är yrkesman eller lekman i detta fall, lika dumt blir ju uttalandet oavsett, det är fortfarande 5 månader till SHL börjar.."

Man ska nog inte begära att nån som mylingen ska fatta vad jag kritiserar Sandström för. Det komiska var ju att rubriken karaktäriserar honom som "expert", i min bok är man ingen expert om man låter som alla otåliga femåringar härinne som inte fattar att BZ förmodligen kommer att presentera ersättarna för Rödin och Scott så fort han hittar några.
I övrigt var det inget fel på Sandströms resonemang kring laget, synd att otålighetssvamlet drar ner betyget på hans artikel... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Han är anställd av tidningen som expert. Sluta kritisera det utan närmare insyn. Sluta vara en sådan läktarjournalist.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: ge dig nu det blir bara mer och mer patetiskt när en läktarcoach som du sitter bakom tangenterna och bedömer vad en kunnig och initierad fackman skriver.

Uppenbarligen har han mer insikt i vad som kan förväntas av ett shl-lag än vad taffliga hobbyskribenter har. Du får nog omvärdera din ståndpunkt och lyssna på vad proffsiga tyckare anser är rimligt.
Kommentera