Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1763383

Sv: BRYNÄS-FRÖLUNDA 23/9 2016. Premiär,mot mästarna,back-to-back
Mättnad? Tycker ni Brynäs såg mätta ut innan Jensens skada? Det var solklart att det som fällde oss igår var det usla PP:et i 5 minuter. Där tappade vi momentumet i matchen och Frölunda kunde ta över. Att vi inte kunde stänga igen 1-0-ledningen till tredje var nog den största smällen rent mentalt. Frölunda fick en boost inför tredje, medan vi fick en riktig käftsmäll. Precis som Bulan sa efter matchen så föll vi på eget grepp.

Riktigt tråkigt, men samtidigt sånt som kan hända i början på serien när allt inte klaffar perfekt (för vilket lag gör det det den här tiden på säsongen?). Så jag tror inte alls på att vi var otränade och att det därför såg ut som det gjorde, utan att vi tappade luften helt enkelt.

Sedan håller jag med Zappaholic i det han skrev tidigare. Man ser att vi har spelare med riktigt spetskompetens, men att kemin mellan spelarna i kedjorna inte är 100%. Ge detta lite tid, så tror jag att det kommer bli bra. Vi spelar riktigt disciplinerat defensivt, så den grunden är i alla fall lagd. Nu gäller det att hitta lite kreativitet och kemi i kedjorna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS-FRÖLUNDA 23/9 2016. Premiär,mot mästarna,back-to-back
Skrubben: Vi har vunnit allt på försäsongen, kört över svenska mästarna i första omgången och var på väg att göra samma sak igår, om man ser till hur det såg ut i första perioden. I det läget menar jag att en viss mättnad kan ha smugit sig in hos spelarna och som definitivt kan ha bidragit till det till synes loja och bleka uppträdandet, nåt som framförallt visade sig i ett genomuselt PP under 5 minuter, där matchen sannolikt avgjordes.
Att vissa enögda cykloper bara fokuserat på min mättnadsteori som EN tänkbar anledning och bortsett från att jag samtidigt angivit flera andra delorsaker, säger kanske en del om hur selektivt vissa lyckas läsa inläggen härinne ibland....
Kommentera