Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1763377

Sv: BRYNÄS-FRÖLUNDA 23/9 2016. Premiär,mot mästarna,back-to-back
Zappaholic: Nä, personligen tror jag inte det var mättnaden som fällde oss igår. Det var orken. Vi körde SAIK-taktiken i en period, då såg det riktigt bra ut. Sen körde vi 75% av SAIK-taktiken i två perioder, då blev det kattskit. Om bara grabbarna tar chansen att träna ikapp de andra lagen nu så de orkar genomföra sin enda strategi i 60 minuter så kan det bli bra det här. 👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS-FRÖLUNDA 23/9 2016. Premiär,mot mästarna,back-to-back
Mättnad? Tycker ni Brynäs såg mätta ut innan Jensens skada? Det var solklart att det som fällde oss igår var det usla PP:et i 5 minuter. Där tappade vi momentumet i matchen och Frölunda kunde ta över. Att vi inte kunde stänga igen 1-0-ledningen till tredje var nog den största smällen rent mentalt. Frölunda fick en boost inför tredje, medan vi fick en riktig käftsmäll. Precis som Bulan sa efter matchen så föll vi på eget grepp.

Riktigt tråkigt, men samtidigt sånt som kan hända i början på serien när allt inte klaffar perfekt (för vilket lag gör det det den här tiden på säsongen?). Så jag tror inte alls på att vi var otränade och att det därför såg ut som det gjorde, utan att vi tappade luften helt enkelt.

Sedan håller jag med Zappaholic i det han skrev tidigare. Man ser att vi har spelare med riktigt spetskompetens, men att kemin mellan spelarna i kedjorna inte är 100%. Ge detta lite tid, så tror jag att det kommer bli bra. Vi spelar riktigt disciplinerat defensivt, så den grunden är i alla fall lagd. Nu gäller det att hitta lite kreativitet och kemi i kedjorna.
Kommentera