Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1770946

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
Rodrigo:
Hahahaha vi har ju inga målvakter.. spelar ju ingen roll om vi leder en match med 2/3-0 i en match om målvakten ska kasta in puckar och puckarna går rätt igenom... då tappar utespelare huvet och vipps 3-3 och förlust.. AGERA BZ FÖR HELVETE!!! INNAN DET ÄR FÖR SENT. "HAMNA TOPP6" "RÄTTA TILL EKONOMIN" BLAAAABLAAAABLAAAA

Vi kommer knappast hamna bättre i tabellen än vi gjort dom 2 senaste åreb under Bulan och Bzs ledning. Agera nuuuuu!!

Sen....
..
..
PUDAS-KILAS!?!?!?! Man vet faktiskt inte om man ska skratta eller gråta. Hur många baklängesmål har det förskräckliga backparet varit inne på dem senaste 3-4 matcherna???

Sorry om jag är fett arg. Men nu är snart måttet rågat. BZ OCH BULAN... NI KÖR MIN KLUBB I BOTTEN! Klart som fan man lessnar till slut!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
Pettisbif: Ja det är säkert Rautios fel att Johnson drar en passning i bakhuvudet på Kilas så Forssell får friläge.
Det är säkert Rautios fel att Gunde/PoW krockar och ger Malmö ett 3mot1-läge och han först gör en kanonräddning men Thure slår in pucken i stort sett öppet mål.

Malmös andra mål = flippucken från blå är till att börja med 3 spelare som åker igenom skottfältet samtidigt som den touchar på en spelare. Rautios fel?

Anser att Rautio inte behöver ta på sig ett enda mål igår. Malmös 1-2 ser billigt ut, absolut. Men då tycker väl ni andra också att Nihlstorp får ta på sig Pailles första mål när Granis med solklar hög klubba styr ner pucken och Paille kan slå in den i öppet att Nihlstorp har en för dålig position.

Nu räcker det tamejfan. Skyll inte allt på målvakterna utan syna istället SMÅ detaljer i försvarsspelet som gör att vi släpper in ofantligt billiga mål.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
Pettisbif: "då tappar utespelare huvet"

Ja, igår gjorde dom verkligen det. Bra analys av Blomman i dagens GD: vi blir lite för övermodiga när spelet funkar framåt och vi skapar mkt. Vi glömmer det som gjort att vi slagit framförallt de förväntade topplagen: hårt jobb i alla lägen över hela banan och inte bara i offensiv zon.
Tycker isf att det är mer pinsamt att se hur så många supportrar härinne tappar huvet vid minsta motgång och börjar grina/klaga/gnälla/yra om radikala förändringar på i princip alla positioner i laget. Och det efter 11 omgångar där vi ligger 6:a , har slagit flera förväntade topplag men tyvärr varit lite för bekväma i en del andra matcher, som den igår.
Som du själv säger: man vet inte om man ska skratta eller gråta....
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
Pettisbif: Jag måste säga att jag genuint hatar det skit du sprider på forumet, pinsamt.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
Helt OK betyg i GD till spelarna.
Dock ska Pudas och Granis ha en 1!
Paille ska ha en 4a!
Patte en 3a!

Snart har väl personen alla rätt.. #jobba
Kommentera