Brynäs IF

713800 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1770982

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
Pettisbif: Ja det är säkert Rautios fel att Johnson drar en passning i bakhuvudet på Kilas så Forssell får friläge.
Det är säkert Rautios fel att Gunde/PoW krockar och ger Malmö ett 3mot1-läge och han först gör en kanonräddning men Thure slår in pucken i stort sett öppet mål.

Malmös andra mål = flippucken från blå är till att börja med 3 spelare som åker igenom skottfältet samtidigt som den touchar på en spelare. Rautios fel?

Anser att Rautio inte behöver ta på sig ett enda mål igår. Malmös 1-2 ser billigt ut, absolut. Men då tycker väl ni andra också att Nihlstorp får ta på sig Pailles första mål när Granis med solklar hög klubba styr ner pucken och Paille kan slå in den i öppet att Nihlstorp har en för dålig position.

Nu räcker det tamejfan. Skyll inte allt på målvakterna utan syna istället SMÅ detaljer i försvarsspelet som gör att vi släpper in ofantligt billiga mål.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
mattiask: satt som sagt mitt i linje på 1-2 målet. Helt sjukt att den lyckades leta sig in i mål. Det var en vägg som öppnade sig såfort pucken närmade sig. Rautio hade inte en chans.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Malmö Redhawks 2016-10-22
mattiask: Rautio har gjort det bra förutom de två senaste matcherna. Du behöver ju inte dra in utespelarna i det hela när vi berömmer Rautio, självklart så skall han lastas för baklängesmålen även om försvaret drällt innan.
Kommentera