Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779651

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Inkazar: Ja, nackdelen med såna här krönikörer är väl att dom tyvärr och ofta är alltför känslomässigt engagerade i laget och sitt supportande och därmed har stora problem med att analysera saker och ting på ett objektivt sätt.
Den där krönikan skulle ju lika gärna kunna ha varit skriven av nån av våra bekanta solstrålar härinne, så illa är det.... ;-))
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Jag fattar inte gnället faktiskt, jag tycker att vi gjort två bra matcher mot Malmö och Rögle även om vi slarvade bort minst en pinne mot Malmö. Jag tycker vi är grymma från målvakter till fjärdekedjan även om alla förstås inte är på topp hela tiden. Jag kommer att sova skönt inatt.
Love you guys !
Kommentera

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Huge: Det är oerhört förvånande och något irriterande att en del inte begriper att alla lag, jag repeterar, alla lag har perioder under en grundserie då det blir skador, spelet ser energilöst ut, inget kuggar i som det ska. Gäller bara att ta sig igenom det på ett bra sätt poängmässigt vilket vi också klarar hittills.

Ingen av solstrålarna som gnäller här kan ju någonsin pysslat med någon lagsport. I så fall hade de ju begripit vad flera av oss försöker förklara.

Den enda risken, som jag ser det, till att vi ska rasa genom tabellen är att vi drabbas av skador som vi inte lyckas ersätta.
Kommentera