Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779657

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Huge: Det är oerhört förvånande och något irriterande att en del inte begriper att alla lag, jag repeterar, alla lag har perioder under en grundserie då det blir skador, spelet ser energilöst ut, inget kuggar i som det ska. Gäller bara att ta sig igenom det på ett bra sätt poängmässigt vilket vi också klarar hittills.

Ingen av solstrålarna som gnäller här kan ju någonsin pysslat med någon lagsport. I så fall hade de ju begripit vad flera av oss försöker förklara.

Den enda risken, som jag ser det, till att vi ska rasa genom tabellen är att vi drabbas av skador som vi inte lyckas ersätta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Zappaholic: Kanske inte så förvånande när det är som du säger: ingen av dom kan ha sysslat med nån lagidrott öht.
Det JAG isf förvånas mest över är att i normala fall när nån är jävligt engagerad och intresserad av nånting, typ historia eller datorer, så är man i regel också jävligt insatt och kunnig.
När det gäller hockey så verkar det som att det i många fall är précis tvärtom: ju mer engagerad man är, desto mindre kan man om det man är engagerad i.
Svårt att avgöra vad vårt spel för dagen beror på: en naturlig och vanlig nedgång i spelet som alla lag råkar ut för eller om det är skadorna på 3 viktiga spelare som är orsaken. Förmodligen en kombination av de båda, skulle jag tro.
BZ avvaktar nog Granis diagnos innan han beslutar sig för att värva eller låta bli.
Känns som att det tappet är det tyngsta och jobbigaste av de tre.
Kommentera