Brynäs IF

713918 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779683

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Läste ett inlägg på Flashback som jag tycker sätter huvudet på spiken angående vissa brynäsares analyser:

"Det är precis det du skriver som gör att jag funderar på om det bara är brynäsfans som är totalt okunniga inom ishockey. Läste en krönika på svenskafans efter dagens match som verkar vara inne på exakt ditt spår också.

"Den enda skillnaden från förra veckan är att vi har en till skadad spelare. Efter Granis skada har Brynäs spelat pissdåligt, därför MÅSTE hans frånvaro ha en direkt koppling till vårt usla spel".

Ungefär så låter det från en del brynäsare just nu. Till att börja med så undrar jag om dessa personer någon gång i sitt liv hållit på med lagidrott? Om svaret är ja på den frågan, så undrar jag om dessa personer hållit på med lagidrott på toppnivå och där man dessutom spelar match 3 dagar i veckan?

Du förstår kanske vad jag vill komma till? Det är inte ett dugg anmärkningsvärt att lag hamnar i svackor under en säsong. I just detta fall så har Brynäs svacka sammanfallit med skadan på Granström. Punkt slut. Färjestad har mig veterligen inte dragit på sig några skador sista veckan, utan snarare förstärkt laget med Eriksson Ek. Nu är dom i en formsvacka, och alltså skulle man med din logik dra kopplingen att Eriksson Eks inträde har försämrat laget, eftersom att Färjestad spelat skitdåligt sedan han anslöt.

Sedan inser jag också att skadorna i Brynäs gör laget svagare på papperet. Inget snack om den saken. Laget blir tunnare med Ölund som center mellan Paille och Johnson istället för Granis. Men att påstå att den rockaden har en direkt koppling till att Brynäs spelar som en påse skit just nu, det är helt befängt enligt mig. Det är inte Rödin vi har tappat, utan en grovjobbare som ligger 9:a i interna poängligan."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Skrubben: Kedjan med Paille och Johnson har definitivt blivit sämre av att Granis inte är med, men det har ju knappast påverkat övriga spelare särskilt mycket.

Att Rögle hade många skador märktes i special teams. Jag tror att Brynäs hade punkterat den här matchen tidigare om domarna hade gjort sitt jobb och tagit ut Röglespelare. Typ för den höga klubban på Lindblom och solklara trippingen på Blomman.
Kommentera

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Skrubben: men du, Granis är så mycket mer än en grovjobbare som ligger 9:a i interna poängligan.
Han är en spelare som betyder mycket i omklädningsrummet och hans sätt att vara. Han irriterar motståndarna, vinner närkamper, tekar bra och drar andra små fördelar av sitt spel genom att tjuva på reglerna.
Hans sätt att spela smittar av sig på medspelarna. Så att tappa Granis betyder så mycket mer än att tappa en spelare som är 9:a i interna poängligan.
Kommentera