Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779685

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Skrubben: men du, Granis är så mycket mer än en grovjobbare som ligger 9:a i interna poängligan.
Han är en spelare som betyder mycket i omklädningsrummet och hans sätt att vara. Han irriterar motståndarna, vinner närkamper, tekar bra och drar andra små fördelar av sitt spel genom att tjuva på reglerna.
Hans sätt att spela smittar av sig på medspelarna. Så att tappa Granis betyder så mycket mer än att tappa en spelare som är 9:a i interna poängligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Chris11: Han tjuvar även i markeringar. :)
Kommentera

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Chris11: Det känns ändå konstigt att vi utomstående ska bedöma spelare efter hur bra dom är i omklädningsrummet. Jag har aldrig varit inne i Brynäs omklädningsrum och kommer förmodligen heller aldrig att få göra det.

Sedan är det som det står i texten. Det är en försvagning med Ölund jämfört med Granis. Men Brynäs har spelat propagandahockey stundtals efter uppehållet. Nu har man spelat betydligt sämre efter Granis skada. Men måste den kopplingen vara hela sanningen? Kan det inte bara vara så enkelt som att lag hamnar i svackor under säsong, och att nu råkade den sammanfalla med Granis skada?
Kommentera

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Chris11:

"Sedan inser jag också att skadorna i Brynäs gör laget svagare på papperet. Inget snack om den saken. Laget blir tunnare med Ölund som center mellan Paille och Johnson istället för Granis. Men att påstå att den rockaden har en direkt koppling till att Brynäs spelar som en påse skit just nu, det är helt befängt enligt mig. Det är inte Rödin vi har tappat, utan en grovjobbare som ligger 9:a i interna poängligan.""
Kommentera