Brynäs IF

713914 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779713

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Skrubben: Klart att Granis skada inte är hela sanningen. Men givet är att det störde mer än vad många trott. Det var någon som skrev att skadorna inte påverkar nämnvärt iom att just dom spelarena inte gör så mycket poäng, och det är ju en förenkling av sporten.
Nu hade formtappet kommit ändå för eller senare, men jag tror att Granströms skada blev en för mycket och att man tappade kontinuitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Zzz: Det är lite roligt när man läser här på forumet hur kass Granström är, att han borde lira i fjärdekedjan, misslyckad värvning som bara kan teka osv. När någon sedan förklarar att tekningar är viktiga så dyker statistikgurus upp med länkar som visar att det inte är viktigt att vinna tek.
Nu är det annat ljud i skällan, nu är Granström helt plötsligt både bra och viktig minsann och allt barkar åt skogen trots att vi är formstarkaste laget i ligan även utan Granström i laget.
Själv tycker jag att Granström i vanlig ordning oftast är ganska blek men när han tänder till, framförallt i slutspelet, då jävlar är han dynamit och oumbärlig. Ett par tre månader utan Grana klarar vi men vi behöver honom i slutspurten. Öhlund kommer förhoppningsvis att blomma ut nu också och våga ta för sig mer också, vilket vore en dröm.
Kommentera