Brynäs IF

713904 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1779714

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Zzz: Det är lite roligt när man läser här på forumet hur kass Granström är, att han borde lira i fjärdekedjan, misslyckad värvning som bara kan teka osv. När någon sedan förklarar att tekningar är viktiga så dyker statistikgurus upp med länkar som visar att det inte är viktigt att vinna tek.
Nu är det annat ljud i skällan, nu är Granström helt plötsligt både bra och viktig minsann och allt barkar åt skogen trots att vi är formstarkaste laget i ligan även utan Granström i laget.
Själv tycker jag att Granström i vanlig ordning oftast är ganska blek men när han tänder till, framförallt i slutspelet, då jävlar är han dynamit och oumbärlig. Ett par tre månader utan Grana klarar vi men vi behöver honom i slutspurten. Öhlund kommer förhoppningsvis att blomma ut nu också och våga ta för sig mer också, vilket vore en dröm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle - Brynäs 2016-11-26
Carl Lejonkräk: Diskussionen om hur viktiga tekningar är har ju egentligen inte så mycket med Granström i sig att göra. Det handlar ju mer om hur man ska bedöma hur viktigt det är att en bra tekare försvinner. Jag bedömer inte Granström som spelare speciellt mycket efter att han är en bra tekare eller en "nagel i ögat" osv. Jag tittar mer på ren skicklighet, och även om han spelat i förstakedjan så är han ändå för mig vår tredjecenter efter Jensen och Westerholm. Och så har jag sett honom hela tiden, i ett lag med topp 4-ambitioner så ska han inte vara mer än tredjecenter. Och nä, försöker verkligen inte förminska Granström som spelare här, han är en bra tredjecenter som kan producera rätt okej. Sen om folk tror att spelet har varit svajigt för att Granström är borta... det är trams, ett lag hamnar inte i en svacka för att den tredje bästa centern försvinner. Men ja, jag tror du också är med mig på en del av detta, inlägget är inte riktigt mot dig utan ville bara ge min bild av hur jag ser på Granström.
Kommentera